Sedert de kunstacademie heb ik getekend en door het volgen van diverse cursussen en opleidingen ben ik in aanraking gekomen met acryl-, olie-, aquarelverf en eitempera. Ik schilder tegenwoordig eigenlijk alleen maar met olieverf en volg nog lessen in de oude schildertechnieken van de 17e eeuw. Om het traditionele schilderen van de oude meesters onder de knie te krijgen. Panelen zijn eigenlijk de dragers waarop ik schilder, maar soms maak ik ook een uitstap naar doeken.

Mijn werk kan je categoriseren als oude schildertechnieken toegepast op nieuwe onderwerpen. Kernwoorden zijn licht, donker, koud, warm en contrast. Gebruikmakend van olieverf, het liefst pa¬neel en zwarte lijsten. Werken zijn divers: stillevens, markante verlaten gebouwen, naakten, portretten en realistisch. Vaak geschilderd in bruine zachte tinten, maar ook in kleur.

Daarnaast maak ik ook vrouwenfiguren als beeld in klei of brons, middelgroot en klein.

Ik haal mijn inspiratie uit het dagelijks leven, uit het bezoeken van musea, het bespreken en bedenken van nieuwe ideeën. Probeer dan deze hersenspinsels dan op paneel of doek te zetten, waarbij het idee is dat het rust en emotie bij kijkers teweegbrengt. Uiteraard ook genoegen om naar mijn kunst te kijken.

Het is mogelijk om contact met mij op te nemen. Wanneer je nog meer vragen hebt dan degene die hierboven staan. Dit kan je doen door het formulier hiernaast in te vullen.

Het enige wat ik nu nog kan schrijven is, wie weet tot ziens.