Onze produkten en ervaringen op deze vakanties kunnen bekeken worden op de volgende blogs (dubbelklik op de titel om de blog te openen):

schildervakantie 2016
Weer thuisgekomen in ons heerlijke onderkomen om weer voor 10 dagen een heerlijke tijd door te brengen onder de bezielende leiding van Roos van der Meijden. Vele lessen en workshops zijn er weer gegeven.

schildervakantie 2015
Wij zijn helemaal verknocht aan de Pietershof. Mooie omgeving, heerlijk ruim huis, fantastisch atelier en prettige mensen om ons heen. Daarnaast zijn de workshops en lessen ieder jaar weer anders en erg leerzaam.

schildervakantie 2014
Ook dit jaar wilden de dames naar de Pietershof. De heer Akkermans ziet ons graag komen en wij vinden het geen straf om hier te verblijven. Het proeflokaal wordt in deze 10 dagen omgetoverd tot atelier waarin workshops en creatieve lessen worden gegeven.

schildervakantie 2013
Wederom hebben wij bij de Pietershof onze schildervakantie en verschillende workshops gehouden. De Pietershof ligt in Teuven dat is 25 minuten rijden van Maastricht. Een hele mooie omgeving.

schildervakantie 2012
Dit jaar gaat de schildervakantie naar de Voerstreek in België. Dat ligt onder Maastricht dichtbij de grens met Nederland. Ook hier hebben wij weer een blog gemaakt zodat alle avonturen en schildermomenten, plus de resultaten te zien zijn. In deze vakantie hebben diverse workshops plaatsgevonden.

schildervakantie 2011
Vorig jaar hebben wij in september 2011 met een selecte groep vriendinnen een schildervakantie doorgebracht in Frankrijk. Het was in de buurt van Chinon, de Loirestreek in het plaatsje Lemeré. Daarbij waren ook een paar Belgische dames aanwezig die een stage wilde lopen. Zoals te verwachten was wederom een groot succes.

Zeer succesvol waren ook de schilderworkshops die respectievelijk in augustus en oktober 2011 zijn gehouden in Nederland.

Dit alles is georganiseerd t/m 2016 onder de creatieve leiding van Roos van der Meijden, woonachtig te Pijnacker en wij allen hebben de organisatie van het geheel ter hand genomen. Wanneer u werk van haar wilt bekijken, ga dan naar de volgende website:

http://www.roosvandermeijden.nl/

Daarna heeft Cas Waterman vanaf 2017 het stokje overgenomen van Roos van der Meijden. Hij woont in Amsterdam en ik heb les van hem zoals ook anderen die meegaan met deze schildervakantie. Wanneer u werk van hem wilt bekijken, ga dan naar de volgende website:

https://www.caswaterman.nl/